UPDATE, ora 14,00: Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, a fost vorba despre o altercație verbală, inițial începută la magazinul din sat, unde cei doi se întâlniseră, întâmplător, la cumpărături. Disputa a continuat în fața casei bătrânului, care a folosit un obiect contondent în aplicarea unei „corecții” vecinului mai tânăr. Nu s-a înregistrat niciun apel la 112, totuși a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Polițistul din comună este cel care, întâmplător, se afla în zonă în momentul disputei dintre cei doi, el fiind cel care a și solicitat ambulanța. Autospeciala de prim ajutor venită la fața locului a acordat îngrijiri medicale pe loc celui rănit (tânărul în vârstă de 39 de ani), nefiind necesar transportul rănitului la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. 

În Comuna Vedea în aceasta dimineață a avut loc o tentativă de omor. Conform primelor informații, un sătean, M N, în vârstă de 68 de ani, i-a dat cu sapa în cap unul alt sătean, pe nume L.D. C,  în vârstă de  39 de ani. 

Din spusele vecinilor se pare că M.N. este o persoană care îi agresează verbal pe   concetățenii săi, îi amenință frecvent, recurcând și la numeroase plângeri penale . 

La momentul redactării  acestei știri, organele de poliție se aflau la fața locului, iar  ambulanțele  se deplasau către  locul unde au avut loc evenimentul.

Pentru o  mai buna edificare va lasam să urmăriți filmulețul trimis de cititorii noștri, cărora le mulțumim foarte mult.

Vom reveni cu amănunte.

(Jurnal)