După aproape două săptămâni de când, pe marginea Drumului Național 6, a fost descoperit cadavrul unei tinere incendiate, după ce fusese îndesată într-o valiză, se pare că lucrurile intră pe un făgaș normal.

Victima a fost identificată, cercul de suspecți se strânge tot mai tare, și iată că, în cursul zilei de marți, 10 noiembrie,procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au eliberat documentele necesare ca familia să poată ridica, de la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu, trupul neînsuflețit al tinerei, pentru a o putea înmormântată creștinește.

Reamintim faptul că în noaptea de 30/31 octombrie, pe marginea DN6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, a fost observat un incendiu, care s-a dovedit a fi o valiză în care era înghesuit un cadavru. Câteva zile mai târziu, legiștii au reușit reconstituirea unui portret robot al tinerei, în timp ce anchetatorii au demarat acțiunile de identificare a victimei. S-a confirmat că identitatea femeii a fost descoperită în baza de date a Poliției Române, unde se află datele tuturor celor implicați în dosarele penale. Acolo polițiștii au găsit amprentele acestei femei. Anchetatorii au oferit și o fotografie cu victima, care se numea Mihaela Sabina Mircea.

(Jurnal)