Duminică, 29 mai, a avut loc în comuna Bucșani,  teambuildingul filialei județene USR Giurgiu. La întâlnire au participat pe lângă președintele filialei, Ciprian Alexandru și câțiva invitați de la Centru :  Cristina Prună, Dan Barna și Claudiu Năsui.

Discuțiile s-au concentrat pe planul de extindere pe care USR îl are la nivel județean, despre dorința de a transmite cat mai ușor și mai explicit mesajul USR cetățenilor, dar și despre situația partidului la nivel național și internațional.

Ca întotdeauna, politicile promovate de USR au ca scop soluționarea problemelor statului în paralel cu crearea unor legi care să vină în ajutorul cetățenilor și nu doar al persoanelor privilegiate. Un exemplu în acest sens este proiectul de lege care scade taxele pe carburanți de la 19% la 5%. Propunerea USR nu e doar despre mașina personală. E despre costuri care se transferă în toate produsele care ajung la noi. Altfel spus, fiecare zi în care guvernul nu reduce TVA-ul, e o zi în care oamenii și companiile au de suferit.

Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, ne-a declarat la finalul întâlnirii că ”Membrii USR Giurgiu vor continua să fie alături de cetățeni, să afle despre problemele cu care ei se confrunta și să aducă în administrația publică locală speranța că lucrurile cu adevărat importante pentru comunitate vor fi rezolvate cinstit și transparent.”

(Jurnal)