Un ”must have” al cuplului Dragnea – Tăriceanu constă în lecturarea, pe un anume post de televiziune, a scrisorilor redactate la comandă, pe bani grei, pentru a-i convinge pe sărăntocii europeni (adică electoratul ușor de cumpărat și manipulat) cum plânge și suspină prima națiune a lumii, de îngrijorare pentru probleme penale cu care se confruntă amintitul cuplu și cât de preocupați sunt cei doi de soarta României.

Tot acest exercițiu inutil de imagine nu poate suplini însă dezastrul cu care țara se confruntă din cauza pestei porcine, a instabilității economice, capitole în care autoritățile se joacă pur și simplu de-a baba-oarba. După cum am observat, ticăloșiile și minciunile curg râuri, râuri după evenimentul din 10 August, în timp ce gafele monumentale făcute de unii membrii ai Guvernului, se țin lanț în timp ce țara se afundă zi de zi, într-un marasm fără sfârșit.

Un penibil exercițiu de imagine ce are ca efect pe lângă respectul tot mai mic al electoratului, al unor membri importanți din propriul partid și cel al partenerilor noștri externi, iar aici vorbim de cei oficiali, care contează.

De parcă nu ar fi fost de ajuns scenariul din ciclul ”cascadorii râsului” cu asasini plimbându-se relaxați pe străzile Capitalei…

Amatori de povești, după cum am constatat în ultimii ani, o parte a electoratului român pare totuși a se hrăni cu povestioare tip Bollywood  și că așteaptă cu nerăbdare urmarea producțiilor dâmbovițene: ”Greu de ucis” episodul ”Deconspirarea asasinilor”, ”Urzeala Tronurilor” episodul ”Revange”- Dragnea Vs. Firea, dar mai ales continuarea telenovelei cu Pinochio, minciuna constituind piatra de temelie a originalei noastre democrații. Apropo, dacă mai apar asasinii ăia, data viitoare, în virtutea relațiilor de prietenie cu oficiali americani, sunați de urgență la FBI! Realy?!

(City ZEN)