Când puterea ți se urcă la cap, ea fiind o stare a fericirii supreme,  este normal, spun specialiștii,  să ai și visuri ciudate, cauzate de excesul de testosterone. Se pare că  vicepremierul României și totodată ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, suferă de așa ceva de vreme ce în ședințele de Guvern își povestește ce a visează domnia sa…

Astfel doamna Grațiela a  mărturisit că își dorește ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze la alegerile prezidențiale și să iasă învingător.

Grațiela Gavrilescu este de părere că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îndeplinește toate criteriile pentru a fi Președintele României și este convinsă că mulți români își doresc acest lucru.

Noi suntem convinși că și doamnele din  PSD: Gabriela Firea, Viorica Dăncilă, Carmen  Dan, întregul lot feminin antrenat politic de Liviu Dragnea, vor avea aceleași declarații, convinse fiind că președintele lor trebuie șă fie și președintele nostru, al tuturor.

Pe ele le înțelegem, însă pentru  noi, electoratul, lucrurile nu sunt atât de clare, nefiind  deloc convinși că președinții LOR merită să fie și președinții NOȘTRI. Vedeți, există o vorbă românească ”vrabia mălai visează …” Continuarea o puteți comenta dumneavoastră, cititorii.

 

(Jurnal)