O tragedie zguduia municipiul Giurgiu cu mai mult de o lună și jumătate în urmă. 

Pe data de 10 iulie, dimineața, se anunța, prin 112, dispariția, în zona cunoscută în oraș ca „Piciorul Podului” (zonă preferată de mulți pentru scăldat, dar și extrem de periculoasă din cauza curenților și vârtejurilor produse), unui tânăr în vârstă de 21 de ani. 

Prin 112 am fost anunţaţi în urmă cu puţin timp despre faptul că doi tineri se aflau la scăldat în apele fluviului Dunărea, pe raza municipiului Giurgiu, la piciorul Podului Prieteniei, iar unul dintre aceştia nu a mai fost văzut ieşind din apele Dunării şi este posibil să se se fi înecat. Pompierii giurgiuveni s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă, o ambulanţă SMURD, opt subofiţeri şi scafandri şi desfăşoară acţiuni de căutare„, a declarat, la vremea respecitvă, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Timp de o săptămână, pompierii și scafandrii giurgiuveni au căutat trupul tânărului, însă fără succes. La locul producerii tragediei, prietenii și apropiații celui decedat au încropit un mic altar, așezând mai multe lumânări. 

Conform informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu, corpul nu a fost recuperat nici la această dată, neieșind la suprafață. Dosarul este, în continuare, deschis, până la recuperarea cadavrului. 

(Jurnal)