Alexandru ANDREI, deputat PNL Giurgiu: „Veste bună pentru România: Guvernul Orban își poate continua activitatea!”

0
325

Evenimentele legate de votul moțiunii de cenzură depuse de social-democrați împotriva Guvernului Orban nu au rămas fără răspuns în rândul parlamentarilor.

La doar câteva ore de la încheierea ședinței în care moțiunea nu a fost votată, din lipsă de cvorum, deputatul giurgiuvean din partea PNL, Alexandru Andrei, declara:

Ceea ce s-a întâmplat astăzi (n.r. luni, 31 august) în plenul Parlamentului arată – o dată în plus, dacă mai era nevoie – că singurul scop al PSD este de a câștiga capital electoral, cu orice preț.
Acesta a fost motivul depunerii moțiunii de cenzură, un document ce este, de fapt, pură demagogie electorală, fără vreo legătură cu realitatea vieții din România.
O realitate în care, pentru PNL, prioritară este sănătatea românilor, prin lupta continuă împotriva pandemiei, ceea ce Guvernul Orban face de luni de zile.
PSD fie nu a înțeles situația gravă prin care trece țara, fie trece peste orice, doar pentru a -și atinge țelurile electorale, pentru că – să nu uităm – deja suntem în plină campanie electorală pentru alegerile locale.”

Referindu-se la lipsa cvorumului și la cum s-ar traduce evenimentul din ultima zi a lunii august, deputatul liberal a mai precizat:
Faptul că nu a reușit să strângă cvorumul necesar votului – ca să nu mai vorbim de voturile necesare pentru ca această moțiune să fie adoptată – arată că nici măcar unii din proprii parlamentari nu mai cred în demagogia PSD.
Pentru România, este o veste bună: Guvernul Orban își poate continua activitatea cu atribuții depline. Asta înseamnă că, împreună cu toate celelalte instituții implicate, va reuși, în scurt timp, diminuarea efectelor pandemiei, dar și găsirea celor mai bune soluții pentru relansarea economică a țării.
Și asta pentru că – spre deosebire de preocupările pur electorale, demagogice, ale PSD – PNL și Guvernul Orban au ca prioritate sănătatea românilor (și nu scorul electoral), luptând, permanent, împotriva acestei pandemii.”

Ce înseamnă toate cele petrecute luni, în Parlament, pentru giurgiuveni? Răspunsul l-a oferit tot deputatul Alexandru Andrei, în încheierea discuției cu reporterii publicației noastre:
„Pentru giurgiuveni – o altă veste bună: a mai rămas mai puțin de o lună până când județul va ieși, în sfârșit, de sub dominația ”roșie”, ceea ce deschide drumul spre o altă viață – mult mai bună – pentru locuitorii municipiului și județului.”, a încheiat deputatul liberal giurgiuvean.

(Jurnal)