În urma accidentului rutier produs în data de 26 mai de către un tânăr de 24 de ani,  în  care 3 persoane au decedat, Judecătoria Bolintin Vale a dispus față de conducătorul auto, măsura arestării preventive …

Chiar în ziua alegerilor, duminică, 26 mai, ora 09.50, pe Drumul Național 61, la km 9+200, în comuna Milcovățu, județul Giurgiu, s-a produs un grav accident rutier, în urma căruia trei persoane au decedat.

Așa cum relatam la acel moment, un tânăr de 24 de ani, din comuna Crevenicu, județul Teleorman, în timp ce conducea  un autoturism, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, coroborat cu viteza excesivă, a pierdut controlul asupra autoturismului lovind două capete de podeț, fiind ulterior proiectat într-un stâlp electric din beton pe care l-a rupt, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

În autoturism se aflau 5 peroane, dintre care 3 tineri de 17, 25 și 27 de ani au decedat, iar ceilalți doi tineri ( conducătorul auto de 24 de ani și alt tânăr de 27 de ani), ambii din comuna Crevenicu, județul Teleorman, au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Universitar de Urgență București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul serviciului Rutier, s-a stabilit faptul că tânărul de 27 de ani, conducătorul autoturismului, avea o alcoolemie de  peste 2 la mie.

Astfel, în ziua de 29 mai s-a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu. Joi, 30 mai, Judecătoria Bolintin Vale a dispus față de  autorul accidentului măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

 (Jurnal)