Oamenii legii au reuşit să o identifice, după o săptămână de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea. Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov. Cu toate că a lipsit de acasă timp de şapte zile, femeia nu a fost dată dispărută de nimeni.

În acest caz au fost audiaţi zeci de martori şi s-au urmărit zeci de înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Cum s-a petrecut tragedia

Mihaela a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

Surse din cadrul anchetei au declarat faptul că în ceea ce privește cauza morții tinerei este șoc hemoragic. Tânăra de 32 a murit, cel mai probabil, în timp ce întreținea relații intime.

Pe trupul acesteia erau urme, semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată. Semnele au fost descoperite de către anchetatori la nivelul gâtului, prin urmare aceasta ar fi fost sufocată.

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că criminalul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei. Familia acesteia susține că în contractul de angajare al Sabinei era menționat că este interzis să întreține relații sexuale cu clienții.

Sabina lucra la un salon de masaj din Bucureşti şi avea un copil cu un turc

Tânăra provenea dintr-o familie înstărită, mama ei fiind angajată la aeroport, iar mătușa fiind profesor universitar, au spus rudele îndurerate. Mihaela Sabina Mircea locuia în orașul Pantelimon, lângă București, la familia fostului ei concubin, plecat la muncă în străinătate acum cinci ani. Acolo și-a lăsat și băiatul de 8 ani, fiind plecată de șase luni de acasă, fără să spună unde merge. Rudele acesteia au vorbit cu Mihaela, acum 2 luni, atunci când le-a promis că se va întoarce după băiatul ei.

”Ea avea obiceiul de a mai pleca, dar făcea ce făcea și venea la copil. După trei luni de zile am învățat-o pe sora mea: du-te tu, ca soacră, că pe tine te ia în considerare, cu copilul după tine, și ia poza ei din buletin, copia, și du-te la poliție și spune-i să o dea în urmărire generală”, a spus o rudă a Mihaelei.

Pe de altă parte, femeia omorâtă cu sânge rece nu ar fi avut relații bune cu propria familie. Victima a fost renegată, în urmă cu 8 ani, când a rămas însărcinată

Potrivit rudelor, Mihaela Sabina Mircea lucra la un salon de masaj din Bucureşti, „undeva pe la Unirea”. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe care oamenii au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă„, a mai precizat una dintre rudele tinerei.

Întrebată cine e tatăl copilului Sabinei, femeia a explicat că este vorba despre un bărbat din Turcia.

Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului„, a mai menţionat ea.

(Jurnal)