Noi restricții în luna decembrie? Anunțul îngrijorător al lui Raed Arafat

0
389

Raed Arafat a anunțat duminică seara, că se așteaptă ca luna decembrie să nu fie una ușoară. Potrivit acestuia, restricțiile se vor mențione până când pandemia de coronavirus va fi pe o pantă descendentă, însă până atunci, oamenii trebuie să respecte măsurile impuse. Șeful Departamentului de Urgență este de părere că luna decembrie nu va fi una normală, și le-a transmis din nou românilor să respecte noile măsuri de restricție.

“Se iau măsuri ca să reducem impactul. Dacă nu reușim să ținem sub control, peste o lună vom lua alte măsuri. Noi sperăm să nu fie așa. Nu poți închide transportul în comun, de aia am modificat programul, să reducem răspândirea în acest mod. Va continua creșterea o perioadă. Măsurile luate acum vor fi evaluate peste 14 zile. Eu cred că va continua creșterea o perioadă, dacă nu vom contribui cu toții la respectarea măsurilor. Scăderea depinde de implicarea fiecărei persoane”, a declarat Raed Arafat, în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, acesta a comentat și evenimentele de duminică, 8 noiembrie, când sute de oameni s-au strâns în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva noilor măsuri de restricții impuse de cea mai recentă decizie a guvernanților. 

(Jurnal)