Tânăr de 24 de ani reținut pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice

0
235

La data de 31 august a.c., ora 07:00, o tânără din municipiul Giurgiu, a sesizat Poliția Municipiului Giurgiu despre faptul că prietenul său a fost agresat și luat cu forța, de către un bărbat.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că un tânăr, de 20 de ani, ar fi fost agresat fizic de către un alt tânăr, de 24 de ani, ambii din municipiul Giurgiu, pe motiv că ar fi refuzat să consume băuturi alcoolice.

După ce l-ar fi lovit, tânărul de 20 de ani ar fi încercat să îl scoată din apartament.

Victima a apelat la sprijinul unor vecini, respectiv un bărbat și o femeie, însă și aceștia ar fi fost agresați fizic de către tânărul de 24 de ani.

La data de 1 septembrie a.c., sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, tânărul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi sa fie prezentat procurorului de caz, cu propuneri procedurale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează IPJ Giurgiu, într-un comunicat.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)