La data de 7 iulie a.c., ora 10.30, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Vânătorii Mici, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, de 16 ani, a fost urcată cu forța în autoturismul fostului concubin și dusă într-un loc necunoscut, unde a fost agresată fizic de către acesta, în noaptea de 5 spre 6 iulie a.c.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificată minora de 16 ani, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 6 iulie a.c., ora 00.40, aceasta se plimba cu un autoturism în localitatea Poiana lui Stângă, împreună cu 3 prieteni, iar, la un moment dat, în fața lor ar fi oprit un alt autoturism, din care a coborât fostul său concubin, un tânăr, de 24 de ani, din aceeași localitate.

Acesta ar fi deschis portiera mașinii în care se afla minora, ar fi tras-o de păr și de mână și ar fi urcat-o în autoturismul său, iar, în extravilanul localității Poiana lui Stângă, ar fi lovit-o cu pumnii și palmele la nivelul feței și corpului.

După aproximativ 3 ore, tânărul a condus minora la domiciliu, aceasta fiind preluată de către un echipaj medical și transportată la o unitate spitalicească din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, față de tânărul de 24 de ani a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe, iar, la data de 8 iulie a.c., instanța de judecată a dispus față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, precizează IPJ Giurgiu, într-un comunicat.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)