La data de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Găiseni au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că în locuința mătușii sale se afla un geam spart.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, iar, din primele cercetări, a rezultat că, în noaptea de 5 spre 6 iulie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri, fiind produs un prejudiciu de 6.000 de euro.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, au fost identificate 2 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, ca fiind 2 bărbați, de 33 și 25 de ani, ambii din comuna Găiseni, județul Giurgiu.

Totodată, au fost puse în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, autorizate de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin-Vale, în urma cărora, la domiciliul uneia dintre persoane au fost descoperite bunurile ce fac obiectul cauzei.

Față de cei doi bărbați, a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, iar astăzi, 8 iulie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, informează IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)