Tămâie înlocuită cu marijuana. Preotul și enoriașii au ajuns la spital 

1
374

Preotul și câțiva enoriași ai unei mici biserici din Chieti, un oraș situat în centrul Italiei, au ajuns la spital după slujba de duminică, scriu cei de la digi24.ro. Cu toții erau într-un stadiu evident de confuzie. Rezultatul examenelor medicale i-a lăsat mască pe pacienți, pe medici, dar și pe jurnaliștii care au făcut publică povestea: cu toții au fost intoxicați cu marijuana. Deși pare greu de crezut, ei au fost drogați fără să știe.

Câțiva tineri ar fi înlocuit, în glumă, tămâia cu marijuana înainte de slujbă, scrie il Giornale.it. În acest fel, atunci când preotul a aprins substanța, biserica s-a umplut de fum și toți cei prezenți au fost intoxicați și au intrat într-o stare de confuzie.

Starea lor de sănătate este bună, însă tinerii sunt căutați acum în tot orașul și vor da explicații în fața Carabinierilor atunci când vor fi găsiți.

1 COMENTARIU

  1. […] Preotul și câțiva enoriași ai unei mici biserici din Chieti, un oraș situat în centrul Italiei, au ajuns la spital după slujba de duminică, scriu cei de la digi24.ro. Cu toții erau într-un stadiu evident de confuzie. Rezultatul examenelor medicale i-a lăsat mască pe pacienți, pe medici, dar și pe jurnaliștii care au făcut publică povestea: cu toții au fost intoxicați cu marijuana. Deși pare greu de crezut, ei au fost drogați fără să știe. Câțiva tineri ar fi înlocuit, în glumă, tămâia cu marijuana înainte de slujbă, scrie il Giornale.it. În acest fel, atunci când preotul a aprins substanța, biserica s-a umplut de fum și toți cei prezenți au fost intoxicați și au intrat într-o stare de confuzie. Starea lor de sănătate este bună, însă tinerii sunt căutați acum în tot orașul și vor da explicații în fața Carabinierilor atunci când vor fi găsiți. Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Tămâie înlocuită cu marijuana. Preotul și enoriașii au ajuns la spital  […]