Tâlhărie la Comana! Individul a fost prins după ce a fost filmat de camerele de supraveghere! Imagini cu puternic impact emoțional! (VIDEO)

0
695

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, recent, prin S.N.U.A.U. 112, de către o persoană din comuna Comana, județul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană a pătruns în incita unui magazin de pe raza localității Comana, iar după ce le-a amenințat pe vânzătoare cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, a sustras o sumă de bani. Tâlhăria s-a produs duminică, 24 mai, spre orele 20,00, fără ca tâlharului să îi pese de faptul că în magazin mai erau și alți clienți, în afara vânzătoarelor.

Se pare că individul nu se afla la prima abatere de acest gen. Cu două săptămâni înainte, același magazin a mai fost ținta unei tâlhării, individul, la acel moment, având asupra sa un topor. O altă „ispravă” s-a consumat pe 29 septembrie 2019, când, cu ajutorul unei bâte, a vandalizat fațada magazinului. 

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, sub coordonarea unității de Parchet, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din comuna Comana.

Astfel, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu și Judecătoriei Giurgiu, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum individul intră fără jenă în magazinul sătesc, având asupra sa cuțitul pe care l-a folosit pentru comiterea tâlhăriei. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!