4 bărbați din județele Ilfov și Dâmbovița sunt cercetați de polițiștii giurgiuveni, după ce au încercat să sustragă pește dintr-un bazin piscicol situat în extravilanul orașului Mihăilești.

La data de 17 februarie a.c., Poliția oraș Mihăilești a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a surprins mai multe persoane la braconaj pe o baltă din orașul Mihăilești, care ulterior au fugit și au abandonat două autoturisme.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului care au constatat faptul că în noaptea de 16/17 februarie a.c., în jurul orelor 03.00, mai multe persoane necunoscute au introdus cu ajutorul unei bărci pneumatice mai multe plase în bazinul piscicol situat în extravilanul orașului Mihăilești, cu scopul de a sustrage pește.

Înainte ca persoanele respective să scoată plasele pline cu pește din apă, au fost surprinși de către un bărbat din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, moment în care au fugit pe câmp, abandonând cele două mașini aflate în apropierea bazinului piscicol.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției oraș Mihăilești, au fost identificate persoanele în cauză ca fiind 4 bărbați cu vârstele