Subprefectul județului Giurgiu cere firmei ce repară asfaltul podului de la Adunații Copăceni, schimbarea urgentă a programului de lucru

0
765

Într-o postare pe facebook, subprefectul județului Giurgiu, Ciprian Alexandru se arată extrem de intrigat de programul de lucru al firmei ce repară șoseaua de pe podul din Adunații Copăceni, ce obturează traficul extrem de mare din zonă.

„După ce constructorul podului de la Adunații Copăceni ne-a predat anul trecut o lucrare sub standardele minime ale unei lucrări de infrastructură, astăzi s-a gândit să repare valurile asfaltului exact în timpul zilei când traficul are cele mai mari valori. În plus la traficul zilnic se adaugă și cetățenii care pleacă în mult așteptata vacanță și care au de străbătut ore sau zeci de ore în mașina spre destinație” – menționează, justificat, subprefectul Ciprian Alexandru.

El precizează totodată că din cauza acestui impediment „coada formată spre Giurgiu, la ora 20.10 când am trecut pe acolo, era de aproximativ 5 km, timp de așteptare 45-50 de minute (!!!)

Se pare ca domnul constructor a uitat chiar de cel care îl plătește: cetățeanul. Astăzi (20 iulie – n.red.) este a doua oară când își bate joc de cetățeni.

Am vorbit la CNAIR, am semnalat problema și sper ca de mâine (21 iulie) constructorii să lucreze doar noaptea, astfel ca noi, cetățenii să nu îi mai simțim reparându-și valurile din asfalt .

DN5 trebuie lăsat liber pentru traficul zilnic și estival, toate lucrările de reparații se vor desfășura noaptea, fără a afecta semnificativ traficul” – mai scrie subprefectul județului, care și-a cerut, totodată, scuze, în numele administrației drumurilor pentru disconfortul creat.

(Jurnal)