Subofițerul Penitenciarului Giurgiu, care a fugit de la locul accidentului produs de el, pe trecere de pietoni, a primit control judiciar pentru 60 de zile!

0
601

 În urmă cu puțin timp, magistrații au decis să-l plaseze sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pe subofițerul angajat la Penitenciarul Giurgiu, care a lovit-o pe trecerea de pietoni pe infirmiera!

 Inițial, agentulm  originar din Mehedinți, fusese reținut de polițiştii de la IPJ Giurgiu pentru 24 de ore pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuvințarea organelor abilitate.

  În jurul orei 7.00, bărbatul ar fi plecat spre serviciu, urmând să intre în tură la Penitenciarul Giurgiu. Infirmiera, victimă a accidentului,  se îndrepta  la rândul ei spre locul de muncă. Încercînd  să traverseze pe trecerea de pietoni de la parcul ”Mihai Viteazu” , ea a fost izbită de maşina la volanul căreia se afla angajatul penitenciarului.

De teama de a nu fi tras la răspundere, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului.

În urma cercetărilor efectuate, conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier a fost identificat, ca fiind un bărbat, de 27 de ani, din județul Mehedinți, angajat ca subofițer la Penitenciarul Giurgiu. Imediat după ce l-au găsit, polițiştii l-au testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Asistenta accidentată  a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu  în stare gravă, prezentând mai multe fracturi. Ea a fost internată pe secția de Ortopedie, unde va rămâne cel puțin două săptămâni.

(Jurnal)