Mulți dintre cumpărători s-au întrebat probabil de ce nu poți băga mâna în buzunarele hainelor pe care le probezi într-un magazin, pentru că acestea sunt întotdeauna cusute.

În sfârșit veți afla răspuns la această întrebare . De ce buzunarele de la costume sunt mereu cusu . Cu siguranţă că, atunci când ai cumpărat un costum nou sau nişte pantaloni, ai putut observa că nu poţi băga mâna în buzunare. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este pur estetic, relatează businessinsider.com.

Producătorii doresc să afişeze la vânzare costumele în aşa fel încât să-şi păstreze aspectul lor personalizat, dar clienţii încearcă hainele cărora pot modifica forma țesăturii. Acest aspect este vizibil mai ales în ceea ce priveşte buzunarele. Dacă bagi mâinile în buzunar materialul se poate întinde. Tocmai de aceea, buzunarele închise păstrează costumele „proaspete”.Poţi elimina cusătura după ce ai cumpărat costumul sau o poţi păstra buzunarele cusute şi închise pentru a-şi păstra aspectul ideal.

Există, de asemenea, „buzunare” care sunt pur decorative. Dacă le scoţi cusătura te vei alege cu o gaură. Aşa că, este bine să verifici înainte ce este cu acea cusătură pe care o vei vedea. Buzunarele reale au un singur rand de aţă ce se desface imediat; deci foarte uşor. Dacă acea cusătura este greu de eliminat, opreşte-te căci nu este un buzunar real!

(Jurnal)