ȘTIREA ZILEI. Un motan a fost trimis la “carceră” pentru că a eliberat pisicile unui adăpost

0
298

O pisică în vârstă de 6 anișori, pe nume Quilty, a surprins pe toată lumea după mai multe tentative de a evada alături de restul pisicilor dintr-un adăpost de animale din Texas.

După ce Quilty a ajuns la adăpostul pisicilor, dimineața când ajungeau la muncă, angajații centrului au început să găsească ușa de la camera felinelor, deschisă, iar pe cele 15 patrupede umblând libere, potrivit CNN.

Nedumeriți, aceștia s-au uitat pe camerele de supraveghere și au rămas suprinși când au văzut cum, în fiecare seară, Quilty sărea pe clanța ușii și elibera celelalte pisici.

Când ajungeam dimineața, trebuia să adun 15 pisici care și-au făcut de cap pe timpul nopții”, a povestit Jennifer Hopkins, angajată a adăpostului.

Iată de ce angajații adăpostului au fost obligați să îl bage pe motanul Quilty la “carceră”, în holul adăpostului, până vor schimba încuietorile.

Imaginile cu motanul mieunând la ușa centrului au făcut înconjurul internetului, iar mii de oameni s-au oferit să îl adopte pe motanul buclucaș.

Quilty a ajuns la adăpostul ”Friends for Life” după ce în urmă cu câteva luni, stăpâna lui a fost nevoită să se mute și nu a putut să îl ia cu ea.

(Jurnal)