ȘTIREA ZILEI: Motiv incredibil de protest al unei procuroare!

0
190

O procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov protestează pentru a-i fi adus înapoi fostul iubit. Aceasta s-a așezat, încă de luni, 7 octombrie, pe un scaun în fața instituției, cu o pancartă cu un mesaj: „Să mi-l aduceţi pe Cornel aici lângă mine, că voi mi l-aţi luat, ca să-mi băgaţi un porc pe gât pe care nu-l suport„, transmite bizbrasov.ro.

Procurorul Adriana V. de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov este cercetat de Inspecția Judiciară pentru comportament nepotrivit care ar fi afectat prestigiul și onoarea justiției.

Inspecția Judiciară a exercitat o acțiune faţă de doamna procuror Voicu Adriana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru săvârșirea abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a) din Legea nr. 303/2004, privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi modificată, care se referă la „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiției săvârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu “, constând în aceea că, în mod nejustificat şi repetat a avut manifestări necorespunzătoare funcţiei de magistrat în timpul programului de lucru, la sediul unităţii de parchet, manifestări concretizate printr-un limbaj licenţios, adresat printr-un ton ridicat din biroul acesteia unor persoane nedeterminate, cu scopul de a fi auzite de public şi de personalul unităţii de parchet, precum şi de afişare a unor mesaje pe uşa biroului său, de natură a afecta buna desfăşurare a activităţii unităţii de parchet şi de a afecta onoarea şi prestigiul justiţiei„, au anunțat reprezentanții instituției, citați de știridebrașov.ro și preluați de știripesurse.ro.

Încă nu se știe dacă cererea procuroarei a fost soluționată, însă gestul ei dovedește că, de cele mai multe ori, dragostea îi face, pe unii, să recurgă la gesturi necugetate. 

(Jurnal)