Știrea zilei: Două prostituate, din Brașov au fost jefuite la ele acasă, de doi indivizi care s-au dat drept… „clienți”!

0
553

Se pare că nici prostituatele numai au siguranță, astăzi, în România. Așa se face că în urmă cu o săptămână trei bărbați ar fi jefuit două prostituate, în Brașov.

Doi dintre aceștia au intrat în casa celor două femei, dându-se drept „clienți”, după care le-au amenințat și le-au furat 4.200 de lei, împreună cu alte bunuri din locuință. Cel de-al treilea suspect îi aștepta afară, în mașină.

Bărbații cu vârste între 24 și 33 de ani au fost prinși ulterior în flagrant delict, în timp ce tâlhăreau alte două prostituate, din Vâlcea. De la acestea ar fi luat 2.800 de lei.

„… polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, Postului de Poliție Ulmi – I.P.J. Dâmbovița și Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr – I.P.J. Sibiu, au identificat atât autorii faptei, cât și persoana care le-a facilitat transportul la și de la locul săvârșirii faptei, aceștia fiind trei bărbați, în vârstă de 33 ani și 24 ani din județul Dâmbovița.

Astfel, la data de 21 ianuarie 2022, în jurul orei 23.59, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au surprins în flagrant delict persoanele anterior menționate, imediat după ce, sub pretextul că ar fi interesați de servicii sexuale contra cost, ar fi pătruns într-o locuință situată pe raza județului Vâlcea, unde ar fi amenințat cu acte de violență și cu obiecte ascuțit înțepătoare două persoane de sex feminin și le-ar fi sustras acestora suma de 2.800 lei.

De asemenea, transportul la și de la locul săvârșirii faptei a persoanelor bănuit, fiind realizat de către o a treia persoană. În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei bărbați au fost reținuți pentru pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, au declarat oficialii IPJ Brașov, citați de brașov.net.

(Sursa: Digi 24)