Meci amical: Petrolul Ploiești – Astra Giurgiu 1-1 (0-1)

0
167

Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu au disputat sâmbătă, 22 ianuarie, la Cîmpina,  un joc amical, pe un teren sintetic. S-au jucat două reprize a câte 50 de minute fiecare. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Cele două echipe se află în perioada de pregătire pentru returul Ligii a 2-a. Primii care au marcat au fost giurgiuvenii, în minutul 48, prin Claudiu Dragu, care a înscris cu un șut din interiorul careului.

În repriza a doua, niponul Takayuki Seto,a stabilit egalitatea, 1-1, în minutul 76, rezultat cu care s-a încheiat partida.

Astra a fost condusă de pe bancă, la acest me, de antrenorul secund George Șanțmare, în timp ce antrenorul principal Marcel Abăluță a absentat de la joc.

Petrolul în prima repriză: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, V. Lică, Olaru, Țicu – Cebotaru, Prejmerean – Tolea, Tucaliuc, Saim Tudor – M. Coman

Petrolul în repriza a doua: Jercălău – I. Dima, Meijers, Huja, Velisar – M. Chindriș, Seto – Mih. Constantinescu, Boțogan (D. Ilie 80′), Dr. Gheorghe – Jarovic. Antrenor: Nicolae Constantin.

Astra:Cotolan – Gab. Matei, Ad. Stoian, Paliu, Ad. Grigore, Iul. Ilie, Banu, Buliga, Zaharia, Dragu, Găvârliță.

Au mai jucat: M. Voicu, Dr. Petrișor – M. Telcean, Nic. Cotolan, Tib. Giuroiu, R. Zamfir, N. Badea, Brăilă, Gab. Dumitrașcu, Cocîrlă, Dobrea, Vl. Tătar. Antrenor: George Șanțmare.

(Costel Spînu)

Foto: Răzvan Păsărică – Sport Pictures