ȘTIREA ZILEI! Doi traficanţi de droguri au trecut în declaraţie că au ieşit să cumpere …“bunuri care acoperă necesităţile de bază″!

0
520

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au organizat, luni, o operaţiune de prindere în flagrant a doi tineri din Tulcea, care s-au deplasat la Constanţa, de unde au achiziţionat 54 de pliculeţe cu substanţe psihoactive.

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv după ce în autoturismul lor au fost descoperite droguri, însă ei vor fi cercetaţi şi pentru fals! De ce?  Deoarece în declaraţia pe propria răspundere au trecut faptul că au ieşit din casă pentru a cumpăra… “bunuri care acoperă necesităţile de bază” (??!)

Unul dintre tineri a prezentat poliţiştilor o declaraţie pe propria răspundere de pe telefonul mobil, în care era consemnat locul deplasării, respectiv ruta Tulcea-Constanţa, iar ca motiv era bifat, în fals, punctul 2 – asigurarea de bunuri care acoperă necesităţile de bază ale persoanelor şi animalelor de companie/domestice.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar Tribunalul Tulcea a dispus, marţi, arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de efectuare de operaţiuni cu produse cu efecte psihoactive, fără drept şi fals în declaraţii.

(Jurnal)