ȘTIREA ZILEI! Directorul DSVSA București și adjunctul său s-au bătut pe un veceu și pe niște dulciuri…!

0
315

O știre de noaptea minții, ne-a surprins prin ineditul ei… Directorul Direcției Sanitar-Veterinare din București, Ovidiu Zvorișteanu, și adjunctul său, Adrian Vasile, s-au bătut  care să aibă primul dreptul de utilizare a unui veceu.

Adjunctul instituției a făcut o sesizare la Secția 13 de Poliție, acuzându-l pe șeful său că l-ar fi pocnit după ce  l-a prins utilizând veceul, potrivit surselor citate.

Conform unui comunicat al secției de Poliție,   se arată că polițiștii  au primit un apel 112 , în care se reclama  un conflict între doi  doi bărbați.

Incidentul a plecat de la faptul că adjunctul directorului i-ar fi folosit acestuia baia și ”camera cu dulciuri” .

Asta pentru că buda era o  toaletă rezervată doar șefului cel mare! Reclamația se referă și la faptul că  adjunctul ar fi intrat  în numita cameră cu dulciuri a șefului,  o încăpere în care directorul își ținea lucrurile personale și câteva gustări.

Cei doi  au ajuns la poliție,  iar incidentul este cercetat și intern.

De precizat că Adrian Vasile, directorul adjunct al DSVSA Bucureşti, sunase  luni seară la 112 ca să reclame faptul că a fost îmbrâncit şi ameninţat de Ovidiu Zvorişteanu, directorul general al instituţiei. Motivul? Ar fi folosit o baie aflată în instituţie pe care doar el o utiliza.

Potrivit unor surse, conflictul dintre directorii DSVSA Bucureşti este mai vechi. Cei doi s-ar fi bătut de mai multe ori în instituţie, iar poliţia a fost de fiecare dată  chemată ,  inclusiv au fost făcute plângeri penale (unul, altuia).

Totodată angajații  se declară terorizaţi, din cauză că cei doi le dau, din orgoliu, sarcini contradictorii. Î

Poliția face acum cercetări privind posibile infracțiuni de lovire.

(Jurnal)