Achiziţie la AEP în valoare de 1.500 lei. Buică: Să nu fiu neîngrijit când reprezint instituţia

Potrivit unui anunţ publicat zilele trecute în SEAP, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a cumpărat o cabină de duş în valoare de 1,521 de lei fără TVA. Preşedintele AEP Constantin Buică a motivat această stranie achiziție spunând că ea era necesară, deoarece petrece şi 24 de ore la muncă şi nu poate să fie neîngrijit când reprezintă instituția.

Dar iată cum sună anunțul postat: „Cădiţă de duş acril Kyros cu sifon şi ventil, cabină de duş Thera 2, profil crom, geam sablat, baterie spălător/cadă, cu furtun şi telefon duş”. Preţul de achiziție este de 1.521,01 lei fără TVA, echivalentul a 321,61 de euro, fiind furnizată de ROMSTAL IMEX S.R.L.

Preşedintele AEP, Constantin Buică, mai spunea că instalarea unei astfel de cabine era prevăzută încă din anii trecuți și că acum se desfăşoară o etapă de reabilitare a cabinetului şefului Autorităţii.

Dacă pe viitor, președintele AEP va fi o femeie așteptăm înființarea unui coafor și a unui salon de înfrumusețare cu pedichiură, masaj și toate celelalte căci (nu-i așa!?), o șefă de instituție trebuie să arate și mai bine!

(Cityzen Man)