ȘTIREA SĂPTĂMÂNII! O femeie piromană căsătorită cu un pompier, a incendiat 5 locuințe, din plăcerea de a-i vedea pe colegii soțului ei, în acțiune!

0
275

Din ciclul ”viața bate filmul”, iubita unui pompier este acuzată că a incendiat cinci locuinţe, dintr-un motiv halucinant: femeii îi place să vadă pompierii în acţiune!!

Practic iubita pompierului îi oferea acestuia  incendii pe bandă rulantă dintr-o plăcere pe care doar experții în psihiatrie o pot explica.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru aceste fapte. De precizat că din luna iulie a acestui an și până în prezent, ea ar fi incendiat cinci case și anexe gospodărești.

Anchetatorii au descoperit că femeia este chiar vecină cu oamenii pe care i-a lăsat,  astfel, sub cerul liber.  În urma anchetei declanșate s-a aflat că unuia dintre vecini, piromana i-a pus foc de trei ori într-o singură lună.

Soțul femeii se pare că nu ar fi știut ce făcea ea când el era de servici.

La audieri, autoarea incendiilor le-a declarat anchetatorilor că îi plăcea să urmărească pompierii în acțiune.

De fiecare dată, la fiecare acțiune a salvatorilor, ea era la fața locului. Ba chiar sub pretextul că ar dori să ajute organele de anchetă,  le-ar fi spus că ar fi văzut un bărbat cu o cagulă pe cap, care ar fi pus focul.

 Daunele provocate de femeie până în prezent  se ridică la aproximativ 200.000 de lei.

(Jurnal)