O investigație de amploare la „cel mai mare bordel” din Marea Britanie a scos la iveală lucruri de-a dreptul halucinante. O prostituată română din Marea Britanie are nevoie de cel puțin 30 de clienți pe lună pentru a-și putea plăti chiria, relatează știrileprotv.

Elana, după cum se recomandă cea care a furnizat informațiile celor ce au efectuat ancheta, pune la dispoziție clienților servicii sexuale în schimbul a 150 de lire pe oră. De precizat că 50 de lire, din această sumă, ajung către site-urile partenere. Chiria – așa cum mărturisea Elana – costă 3.000 de lire pe lună. Iată de ce pentru a putea să se întrețină, românca ajunge să aibă până la 4-5 clienți pe zi, potrivit Sunday . Dezvăluirea face parte din ancheta derulată de publicația britanică menționată, preluată de The Sun, care arată că cel puțin 100 de prostituate operau într-o clădire de locuințe deținută de multimilionarul Christopher Moran, care încasează 8 milioane de lire sterline din chiriile respective. Cu toate acestea, nu există nicio informație conform căreia Moran ar avea vreo implicare în activitatea de prostituție.
Printre tinerele care-și desfășoară activitatea în clădire se regăsește și Elana, tânăra româncă venită din București. Potrivit sursei citate, tânăra locuiește acolo de trei ani, iar pozele sale apar pe mai multe site-uri de escorte, deși
mama ei crede că lucrează în menaj.

(Jurnal)