Îți dorești să cunoști îndeaproape procesul legislativ, activitatea din Camera Deputaților, Comisia de Buget Finanțe și ce înseamnă activitatea politică a unui membru al Parlamentului României?

Dacă ești student sau ai terminat facultatea și ai domiciliul în județul Giurgiu, atunci ești potrivit/ă să te alături echipei mele.

Cum te înscrii?

Trimite la adresa de e-mail gabriela.horga@cdep.ro, CV-ul tău și un eseu de maxim 250 de cuvinte, în care să prezinți motivele pentru care îți dorești să participi la acest internship și ideile tale de inițiative legislative și politici publice pe care le consideri necesare și importante.

Termenul limită pentru depunerea aplicației tale este 10 septembrie 2021.

Detalii despre activitatea mea parlamentară aici:

https://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=141…

Acest program de practică îşi propune să crească nivelul de cunoaştere şi înţelegere al persoanelor participante cu privire la rolul şi caracterul specific al activităţii parlamentare.

Ce trebuie să ştii :

  1. Programul de lucru al internilor e flexibil şi ţinem cont de faptul că Internshipul se desfăşoară în timpului anului universitar. Cu toate acestea, sunt necesare 80 de ore de prezenţă în total, indiferent de cum le efectuezi, nedepăşind, însă, 8 ore/zi.

  2. Având în vedere oportunitatea de învăţare şi formare, această ediţie este dedicată participării internilor la organizarea şi desfăşurarea activităţilor specifice cabinetului parlamentar.

  3. Pe durata desfăşurării programului, internii vor primi asistență din partea consilierilor cabinetului parlamentar, iar un contract de voluntariat va fi semnat între părți.

  4. Durata programului de Internship la Cabinetul Parlamentar este de maxim 3 luni.

  5. La finalul programului de stagiu, se vor acorda adeverințe de practică și o scrisoare de recomandare

                          Abia aștept să te cunosc!

 (Gabriela HORGA – Deputat PNL de Giurgiu)