Acasă Actualitate Sprijin acordat de Asociația Sothis Primăriei din Adunații Copăceni, în dotarea dispensarului comunal

Sprijin acordat de Asociația Sothis Primăriei din Adunații Copăceni, în dotarea dispensarului comunal

0
Sprijin acordat de Asociația Sothis Primăriei din Adunații Copăceni, în dotarea dispensarului comunal

Prin intermediul sprijinului acordat de Asociația Sothis care desfășoară un plan multi- anual de strângere de fonduri în vederea dotării cu echipamente medicale a unităților medicale, Primăria din Adunații Copăceni a reușit dotarea cu echipamente esențiale pentru dispensarul comunal.

Asociația a sprijinit dotarea cu echipamente esențiale pentru noul dispensar din Comuna Adunații Copăceni, aflat la 20 km sud de București.

Dispensarul construit prin Programul Național de Dezvoltare Locală se află în faza de finisare și va fi deservit de 3 medici si 6 asistente. În urma întâlnirilor avute cu reprezentanții autorităților locale și viitorul director medical am identificat aparatura medicală pentru care este necesar sprijinul Asociației.

De serviciile medicale oferite de dispensar vor beneficia peste 3000 de persoane”, declară Asociația Sothis, pe site-ul lor oficial.

(foto: înainte de modernizare)

(foto: după modernizare)

Primarul comunei Adunații Copăceni, Daniel Rusu, se arăta foarte mulțumit de sprijinul pe care l-a putut obține și ne declara că deschiderea oficială pentru unitatea medicală este planificată pentru luna mai 2022.

Printre echipamentele pe care le vor folosi medicii și asistentele dispensarului din comuna Adunații Copăceni se regăsesc:

  • Spirometru New Sprilab

  • Holter tensiune arterială

  • Holter EKG

Vom mai vorbi cu siguranță despre deschiderea acestui dispensar și despre proiectele în care este angrenată primăria condusă de ambițiosul primar, Daniel Rusu.

(Ana Magheru)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
4.6 ° C
4.6 °
4.6 °
87 %
3kmh
11 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
18 °