Spitalul Județean de Urgență Giurgiu are de acum o bucătărie complet modernizată și utilată!

0
750

Anul trecut au debutat lucrările de modernizare a bucătăriei Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, lucrări subvenționate cu fonduri de la Consiliul Județean, bucătărie ce, în aceste zile, a devenit funcțioală.

 Noua bucătărie este utilată cu aparatură modernă de gătit, respectiv cu  mașină de gătit electrică, marmita profesională și cuptor cu convecție (n.red – este un cuptor dotat cu un sistem de ventilare  cu 2 sau 3 ventilatoare și un sistem de evacuare pe care un cuptor electric standard nu le are)

 Întreaga investiție – ne spunea directorul Spitalului Dragoș CHIVU –   s-a ridicat la aproximativ 340.000 lei.  Reabilitarea acesteia va asigura, în foarte bune condiții, hrana  pacienților internati în Spitalului Județean.

Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu împreună cu  managerul spitalui, Dragoș Chivu, au făcut o vizită  noii bucătării modernizate, declarându-se mulțumiți de investiția făcută.

Dorind să afle  care este  calitatea produselor gătite în această bucătărie, conducerea Spitalului a luat inițiativa laudabila ca  bolnavii  să fie  încurajați să trimită pe adresele de corespondență ale Spitalului,  inclusiv pe  pagina de socializare, impresii despre mâncarea din spital și calitatea acesteia.

(Jurnal)