Anul trecut au debutat lucrările de modernizare a bucătăriei Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, lucrări subvenționate cu fonduri de la Consiliul Județean, bucătărie ce, în aceste zile, a devenit funcțioală.
Noua bucătărie este utilată cu aparatură modernă de gătit, respectiv cu mașină de gătit electrică, marmita profesională și cuptor cu convecție (n.red – este un cuptor dotat cu un sistem de ventilare cu 2 sau 3 ventilatoare și un sistem de evacuare pe care un cuptor electric standard nu le are)
Întreaga investiție – ne spunea directorul Spitalului Dragoș CHIVU – s-a ridicat la aproximativ 340.000 lei. Reabilitarea acesteia va asigura, în foarte bune condiții, hrana pacienților internati în Spitalului Județean.
Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu împreună cu managerul spitalui, Dragoș Chivu, au făcut o vizită noii bucătării modernizate, declarându-se mulțumiți de investiția făcută.
Dorind să afle care este calitatea produselor gătite în această bucătărie, conducerea Spitalului a luat inițiativa laudabila ca bolnavii să fie încurajați să trimită pe adresele de corespondență ale Spitalului, inclusiv pe pagina de socializare, impresii despre mâncarea din spital și calitatea acesteia.
(Jurnal)