duminică, februarie 5, 2023
Acasă Actualitate SONDAJ. Pe ce dăm cei mai puțini bani într-o lună! De NECREZUT!

SONDAJ. Pe ce dăm cei mai puțini bani într-o lună! De NECREZUT!

0
439

Cheltuim aproape tot ce câştigăm într-o lună. Ba chiar mai mult… de la un an la altul. Este concluzia tristă a ultimului studiu făcut de Institutul Naţional de Statistică (INS). 

Potrivit INS, mai întâi mâncăm  de vreo 1.900 de lei, iar apoi ne apucăm să ne  plătim facturile…

Pe locul trei în topul cheltuielilor, cu 8%, găsim plata pe  băuturi alcoolice şi ţigări. În fiecare lună, ne îmbrăcăm de doar 430 de lei şi alocăm 400 de lei pentru transport.

Și uite așa,  ultima noastră prioritate ajunge să fie tocmai… Educaţia! Pentru ea nu suntem dispuşi să dăm mai mult de 17 lei pe lună!! De cărți cumpărate nu are rost să vorbim…Suntem pe ultimul locc în Europa.

Faptul că suntem codași la educație devine edificator și dacă citim sondajul conform căruia Comedia românească ”Teambuilding”, ce poate fi urmărită pe NETFLIX,  a depășit  în popularitate ”Avatar”, devenind filmul cu cele mai mari încasări din România din toate timpurile.

Și asta deși reputatul jurnalist Cristian Tudor  Popescu , un fin cunoscător al operelor cinematografice, spunea – într-o scurtă recenzie – că nu a putut urmări acest produs cinematografic decât până la mijlocul său căci: ”Se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau…!”  Credem că asta spune totul!

Despre examenul de capacitate sau  bacalaureat nu are sens să discutăm acum cât timp țara te vrea prost! N-o spunem noi, ci sunt, după cum ați constatat din rândurile de mai sus, concluziile INS!

(jurnal)

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com