Acasă Actualitate Șoferul omorât ieri, de o stâncă desprinsă pe Defileul Jiului , este din județul Giurgiu! Unii spun că pare un blestem

Șoferul omorât ieri, de o stâncă desprinsă pe Defileul Jiului , este din județul Giurgiu! Unii spun că pare un blestem

0
Șoferul omorât ieri, de o stâncă desprinsă pe Defileul Jiului , este din județul Giurgiu!  Unii spun că pare un blestem

Șoferul care a murit ieri, pe loc,  strivit de o stâncă desprinsă pe șoseaua din Defileul Jiului, era din județul Giurgiu.

Bucata de stâncă a căzut prin parbrizul mașinii și a rupt volanul care l-a lovit omorându-l  pe bărbat  instantaneu. Culmea, el  se întorcea cu familia de la mormântul lui Arsenie Boca, unde  mersese  cu ai săi ca să se roage!

 Victima  abia se întorsese din Spania, acasă,  unde urma să  organizeze un parastas pentru soacra lui.

De precizat că în zona unde s-a petrecut tragedia nu sunt montate plase de protecție, asta pentru că ”acestea ar crea probleme când plouă” –  după cum susțin reprezentanții Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În masina  bărbatului  omorât, în vârstă de 56 de ani , mai erau patru persoane:  soția lui, sora acesteia și cumnatul…

Cei patru se întorceau (Culmea!), de la mănăstirea Prislop, unde fuseseră la mormântul lui Arsenie Boca, evident cu intenția de a se ruga pentru sănătate în primul rând…

Ca un blestem, bucata de stâncă desprinsă a căzut direct prin  parbrizul mașinii, iar  bărbatul aflat la volan nu a mai apucat să reacționeze.

 „Eram în mers cu mașina și a căzut un pietroi de pe versant direct pe cumnat… În plin!” – a povestit cumnatul bărbatului pentru stirileprotv.ro.

Victima a fost resuscitată de salvatori, dar fără rezultat. Tragedia este cu atât mai mare în familia bărbatului decedat cu cât  pentru soția acestuia este a treia pierdere personală suferită în acest an

A murit tatăl meu la jumătatea lui februarie, pe 27 februarie a murit fratele meu în Spania, de 54 de ani, și acum bărbatul”, a  declarat jurnaliștilor,  femeia.

După acest accident teribil, conducerea CNAIR a dispus verificări pe toate drumurile din zone montane.

(Jurnal)

surse: adevărul.ro

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
4.6 ° C
4.6 °
4.6 °
87 %
3kmh
11 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
18 °