Șoferul autoturismului în care și-au pierdut viața doi cetățeni bulgari, a fost arestat! Care este învinuirea…

0
297

După cum a relatat și cotidianul nostru, luni, 11 octombrie, ora 1:50, pe D.N. 61, în comuna Bucșani, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotren.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat de 43 de ani și o femeie de 47 de ani, amândoi cetățeni bulgari, pasageri ai autoturismului.

De asemenea, a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv o femeie de 52 de ani și doi bărbați de 60 și 62 de ani, cetățeni bulgari, pasageri și ei în autoturism.

Cei doi conducători auto, respectiv un bărbat de 44 de ani, cetățean turc și un bărbat de 34 de ani, cetățean bulgar, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului, cetățean bulgar, nu deținea permis de conducere.

La data de 11 octombrie, în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul în cauză, pentru săvârșirea  infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot la data de 11 octombrie, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior,  marți,  12 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.