Cea de a doua linie de gardă în specialitatea Boli Infecțioase, înființată la finalul săptămânii trecute, funcționează deja la capacitate maximă la Spitalul Județean Giurgiu.

„Mai exact, pe lângă cele 40 de paturi care existau pentru pacienții cu Covid 19, au fost adăugate încă 30 paturi, dotate fie cu linie de oxigen, fie doar cu concentratoare – dotări necesare bolnavilor care suferă de Covid 19.
Toate au fost ocupate însă, încă dinainte ca noua secție să fie, oficial deschisă!

Linia de gardă nou înființată pentru bolnavii Covid (încă 30 de paturi) a fost aprobată, în urmă cu foarte puțin timp, în unanimitate, într-o ședință extraordinară, desfășurată online.

Consiliul Județean Giurgiu face, din nou, APEL la cetățeni pentru a  conștientiza pericolul la care sunt expuși, sfătuindu-i pe aceștia să se vaccineze.

Numărul persoanelor infectate cu virusul SARS COV-2 a crescut alarmant, de la o oră la alta, printre pacienți aflându-se din ce în ce mai mulți în stare gravă.

Vaccinarea este esențială pentru a depăși această perioadă dramatică și pentru a reveni la normalitate” – informează Consiliul Județean Giurgiu printr-un comunicat de presă.

(Jurnal)