situatia-drumurilorLa ora 20.30 , vineri 6 ianuarie, situația în județ era aproape aceeași ca și în cursul zilei, niciun drum nefiind blocat de zăpadă, ci doar unul restricționat pentru mașinile de peste 7, 5 to greutate, pe traseul Giurgiu- Ghimpați. Pe restul drumurilor se circula în condiții grele de iarnă, zăpada fiind în multe zone viscolită.

Deși nu existau întreruperi de energie electrică, aproximativ 90 de gospodării din diferite localități ale județului Giurgiu erau afectate încă pe circuitul de joasă tensiune (deranjamente). ENEL acționa la aceeași  oră,  în teren, cu 11 echipaje pentru remedierea  defecțiunilor și alte 2 echipe de prestatori.

Cantitățile de apă căzute și stratul de zăpadă

Cantitățile de apă căzute sub formă de zăpadă au fost diferite în județ,  de la o localitate la alta. Așa se face că la ora 20.30 în satul  Ogrezeni cantitatea de apă căzută era de 2l/mp, iar stratul de zăpadă de 19 cm. La Grădinari – 1 l/mp și 15 cm stratul de zăpadă, Mihăilești 1,2 l/mp și 15 cm, satul Făcău- 0,5l/mp și 21 cm stratul de zăpadă și în sfârșit Giurgiu 0,7l/mp. și 31 cm stratul de zăpadă . Vântul, la aceeași oră, bătea cu viteza de 1m/s în timp ce temperatura în aer era de -7,9 grade C.

(Jurnal)