donald-trump-is-on-an-absolute-roll-after-wild-week-filled-with-twitter-fights-and-heated-debates-about-rapeHot News scria că Site-ul pentru imigrări în Canada a căzut imediat după ce victoria lui Donald Trump a început să se contureze.
Acest site, care explica pașii necesari pentru a obține rezidență sau naționalitatea canadiană a început să trimită mesaje de eroare în jurul orei locale 23,00 (04,00 GMT- miercuri) când Florida a votat pentru Donald Trump.De mai multe luni, un număr important de americani au început sa-si manifeste dorinta de a se muta de cealalta parte a granitei de nord a SUA, în cazul unei victorii a miliardarului.Agentii imobiliare sau chiar regiuni cu deficit de populatie au profitat de ocazie pentru a-si face reclama. În timp ce Donald Trump nu era decât unul dintre cei peste zece candidati republicani pentru investitura, mica insulă  Cap Breton din nordul provinciei Noua Scoție a propus să primească americani care ar prefera să evite o administrație Trump.

Mai multe vedete americane au promis să se mute în Canada în cazul unei victorii a lui Donald Trump. Ultimul este eroul seriei cult Breaking Bad, Bryan Cranston. Cântărețele Cher, Barbra Streisand sau starul seriei televizate „Girls” Lena Dunham se numără si ele printre aceste vedete.

(Jurnal)