Sindicatul polițiștilor face glume pe seama deciziei de a verifica tipul și calitatea măștilor purtate de cetățeni

0
386

Odată cu intrarea în vigoare a noii Hotărâri de Guvern , de sâmbătă 8 ianuarie, prin care poliţiştii vor trebui să verifice tipul şi calitatea măştilor de protecţie purtate de populaţie, aceştia îşi vor putea asigura un al doilea job, spun cu ironie, sindicaliștii acestora, Europol.

Poliţiştii vor avea un al doilea job: croitor-filator şi specialist în microfibre”, au scris, vineri seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

„Astfel, printre cele mai de interes meserii sunt cele de: croitor-filator, inginer textil, designer vestimentar şi specialist în microfibre. Aceştia vor putea da de asemenea sfaturi dacă tipul mască purtată se asortează cu pardesiul sau cu tocurile de la pantofi, putând acorda astfel calificative şi apreciind dacă oamenii au sau nu stil. Lăsând gluma la o parte, cam aceasta este situaţia ridicolă în care vor fi puşi colegii noştri de mâine când vor trebui să verifice tipul măştii şi calitatea materialului din care acestea sunt confecţionate”, au mai precizat cu ironie, sindicaliștii din Poliție.

(surse: Digi 24)