Recent, o  fumigenă  mediatică  a fost lansată avându-l ca țintă pe președintele PNL , Marin Anton.

Pe scurt, în noaptea de 23 septembrie, vegetația uscată de pe un teren agricol din satul Pietrele – comuna Băneasa, care, zice-se, ar aparține liderului PNL Giurgiu, a luat foc. Flăcările, conform aceleiași  fumigene mass media ar fi pus în pericol o fermă din apropiere, dar și o suprafață de teren a unor săteni din Puieni (comuna Prundu), drept pentru care i s-ar fi instrumentat un dosar penal. Cin’ să fie, cin’ să fie acei ”binevoitori cetățeni”?

O  pasăre călătoare , vorbăreață din fire, ne-a șoptit ( evident, pe „surse”!) că fumul   l-ar fi deranjat din somn pe primul edil , iar slujitorii acestuia, obedienți cum îi știm, s-au grăbit să arunce vina,  conform baladei, pe cel moldovean…Adică în cazul de față pe președintele PNL Giurgiu,  Marin Anton… Prietenii știu de ce! cum că el ar fi fost vinovat de pârjolul de sâmbătă noaptea…

Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea …din câmp! Astfel , Marin Anton a declarat, că, în comuna Prundu nu mai are niciun fel de teren. 

Mai mult de atât,  în ceea ce privește prezența sa în noaptea „fatidică” la locul terenului incendiat, președintele PNL Giurgiu  a mai declarat că de mai bine de o săptămână nu a mai trecut pe la ferma de la Pietrele, și că deocamdată nimeni nu i-a adus la  cunoștință că ar fi implicat în acest  eveniment neplăcut,  ceea ce conduce  la ideea că totul este o făcătură! „Dar, de la oameni fără caracter , te poți aștepta la orice…!”, a mai declarat liderul PNL Giurgiu,  cu referire directă la adversarii săi politici.

(Jurnal)