În după-amiază zilei de 2 iunie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o persoană din localitatea Herăști, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat agresează fizic o femeie.

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de către polițiști, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, care se deplasa pe DJ 401, în apropierea localității Herăști.

Astfel, din discuțiilor purtate cu persoana depistată, a reieșit faptul că aceasta și-a ucis concubina, o tânără de 28 de ani, din comuna Valea Dragului, prin aplicarea mai multor lovituri de cuțit, pe motiv de gelozie.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.