În cursul acestei seri, pe numărul unic de urgență s-a cerut ajutorul pentru deblocarea unei persoane închise în apartament, în zona Tineretului din municipiul nostru. Din primele informații primite de la ISU Giurgiu, este vorba despre o femeie încuiată într-un apartament situat în zona blocului 16, de pe strada Tineretului, apartament situat la etajul al treilea. Circa 15 minute după primirea apelului, un echipaj al Poliției Municipale a intervenit, imobilizându-l pe cel care o închisese pe femeie în apartament.

Conform celor declarate publicației noastre de către purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, cunoscut ca având probleme psihice (de altfel, se află în tratament, la unul dintre medicii psihiatri din municipiul nostru), care, din această dimineață, fără un motiv anume, își ține mama, în vârstă de 75 de ani, încuiată în apartament.

„La un moment dat, femeia de 75 de ani, a reușit să ia legătura cu o mătușă a bărbatului, care, auzind în ce stare se află bătrâna, a apelat numărul de urgență 112. La solicitare s-au deplasat pompierii și colegii de la Poliția Municipiului Giurgiu, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde urmează să primească tratament de specialitate. De aici, totul este la mâna medicilor”, a încheiat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

(Jurnal)