Asociația “TU FACI Viitorul” desfășoară activ în această perioadă, campania umanitară ”Alături de UCRAINA!” Familia senatorului Toma Petcu (soția și fiica) s-a alăturat la rândul ei acestei campanii umanitare.

Din surse proprii și solicitând sprijinul unor oameni de bine din Giurgiu (cărora le mulțumesc pentru exemplul de umanitate), tinerii ce activează în cadrul asociației au ales să conjuge eforturile tuturor celor care au ales sa nu fie indiferenți la strigătul de ajutor al oamenilor care nu au avut de ales în contextul conflictului armat din Ucraina.

Tinerii voluntari s-au deplasat cu ajutoare la Vama Siret, pentru a preda materialele donate (25 cutii cu produse de patiserie, 40 saci haine, 282 baxuri cu Pampers, 5 cutii cu produse de igienă personală) și cele achiziționate  din banii strânși (22.000 lei) – medicamente, pături, produse de îngrijire pentru copii, indicate ca necesare de către organizatorii de acolo, pentru utilizarea eficientă a acestora, de către cei care au și vor avea nevoie de ele în perioada următoare! – a transmis senatorul giurgiuvean, concetățenilor săi.

(Jurnal)