AcasăActualitateSenatorul Toma Petcu, prezent la ședința de consiliu, a comunei Letca: (...)...

Senatorul Toma Petcu, prezent la ședința de consiliu, a comunei Letca: (…) „Localitatea Letca va fi în continuare condusă, și într-o proporție foarte mare, de primarul PNL Marian Negru, alături de echipa sa de consilieri!”

La invitația primarului comunei Letca, Marian Negru, Senatorul Toma Florin Petcu a participat la una din ședințele de consiliu din această localitate, eveniment care s-a desfășurat în incinta școlii din Letca, în prezența a peste o sută de locuitori ai comunei.

În cadrul ședinței, pe lângă proiectele de pe ordinea de zi, la punctul “diverse” s-a discutat despre situația actuală din Letca, atât din punct de vedere politic, cât și despre proiectele importante pentru localitate.

Ulterior Senatorul liberal a eplicat scopul prezenței sale în această localitate:

Ținând cont de ultimele evenimente care au apărut în spațiul public, cu scopul de a pune comuna și conducerea comunei într-o ipostază negativă, am simțit nevoia să fiu prezent printre oamenii din Letca și să discutăm.

Astfel, am avut ocazia să le explic toate proiectele care au fost aprobate pentru această localitate lor în ultimii trei ani jumătate, de când Letca este condusă, într-un nou mandat, de primarul Marin Negru și, bineînțeles, cu sprijinul PNL, proiecte care înseamnă realizarea unui drum nou, modernizarea drumului dintre Letca Veche și Letca Nouă, branșamentele cu apă la rețeaua de apă din comuna Letca, de asemenea, proiectul de gaze – o aprobare pentru înființarea unui sistem de distribuție de gaze.

Am discutat și despre o serie de proiecte prin asociere, fie cu Consiliul Județean, fie proiecte din surse proprii ale comunei Letca.

Un alt subiect important a fost un proiect național, Autostrada București-Alexandria, ținând cont că va intra în acest an într-o fază foarte importantă, aceea de licitare pentru proiectare și execuție. Această autostradă are unul din nodurile de încărcare-descărcare chiar pe raza comunei Letca, iar toate proiectele care înseamnă dezvoltarea infrastructurii, înseamnă mai multă bunăstare în perspectiva următorilor trei-patru ani, în comuna Letca.

Vreau să spun că ceea ce am observat în spațiul on-line, și ceea ce mi-au prezentat oamenii în localitate, și mă refer la cei care doresc să fie contracandidații primarului Marin Negru, sunt lucruri care nu au nicio legătură cu bunul simț, cu politica sau cu administrația. O serie de oameni care s-au gândit că ar fi bine dacă ar reuși să ocupe ei Primăria și să conducă destinele localității, fără să aibă nicio legătură cu administrația și cu buna relație cu cetățeanul sau cu bună relație cu autoritățile centrale și naționale, dar vor să conducă Primăria Letca.

Acest lucru nu va fi posibil, pentru că mobilizarea și implicarea, atât a primarului, dar și a echipei de conducere, consilieri locali, viceprimar și, nu în ultimul rând, a cetățenilor, îmi dau speranțe clar că Letca va fi în continuare condusă, și într-o proporție foarte mare, de primarul PNL Marian Negru, alături de echipa sa de consilieri.

Doresc să subliniez faptul că localitatea și primarul Marian Negru, beneficiază de întregul meu sprijin și al echipei PNL Giurgiu, și sunt convins că toate proiectele care sunt în curs de implementare, dar și cele care vor urma, vor convinge, o dată pentru totdeauna, că, atât în 2020, cât și în 2024, cetățenii din Letca au ales și vor alege o echipă bună care să conducă destinele comunei lor.

Mulțumesc frumos domnului primar, și îi asigur că ori de câte ori voi primi asemenea invitații, le voi onora cu plăcere și drag, pentru a putea să discut cu oamenii – a mai menționat senatorul liberal Toma Petcu, la finele declarației sale.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
29 ° C
29 °
29 °
28 %
3.5kmh
85 %
mar
27 °
mie
26 °
joi
12 °
vin
17 °
sâm
13 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!