Senatorul Răzvan CUC va face parte din echipa PSD ce va negocia cu PNL , la capitolul Transporturi

0
385

Senatorul de Neamț,  giurgiuveanul Răzvan Cuc, controversatul fost ministru al Transporturilor, favoritul lui Liviu Dragnea și totodată protejatul baronului Ionel Arsene, face parte din echipa PSD de negociere cu PNL pe capitolul Transporturi.

Răzvan Cuc a fost susținut ca ministru al Transporturilor de Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, și a fost unul dintre favoriții lui Liviu Dragnea. El s-a remarcat prin stoparea sau amânarea majorității proiectelor mari de infrastructură, dar și prin lansarea unor licitații suspecte.

El a fost vizat în 2019 de o anchetă DNA, când procurorii s-au autosesizat în cazul acuzațiilor că i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură astfel încât parlamentarii să nu poată vota.

În 2020, o invetigație G4Media.ro arăta cum s-a transformat Răzvan Cuc dintr-un mare proprietar de case și terenuri într-un om sărac, care împarte cu doi frați un mic apartament. Sărăcirea s-a produs brusc, după un divorț care a venit după audierile procurorilor. Deputatul PSD și-a cedat mai toate bunurile și banii fostei soții, în urma partajului făcut în procesul de divorț.

În 2019, Răzvan Cuc era unul dintre cei mai bogați politicieni. Ministru al Transporturilor și deputat. Cuc menționa acum doi ani în declarația de avere 12 case și terenuri, plus economii bancare, donații de la rude și bijuterii.

Odată cu plecarea sa din organizația Giurgiu a PSD, Răzvan Cuc (fost ministru al transporturilor) și-a găsit „cuib” în organizația social-democraților din județul Neamț, vrând, parcă, să demonstreze veridicitatea afirmației că un CUC nu își face niciodată cuib , ci  preferă să își depună ouăle în alte locașuri, ale altor păsări…

În ultimul an și jumătate de mandat CUC a uitat, parcă, de locurile natale, de cei care l-au propulsat și l-au trimis în Parlamentul României: giurgiuvenii!

(Jurnal)