Senatorul Cristian Marciu s-a confruntat cu o senatoare a PNL, care a menționat că PNDL n-are ”impact social”!

0
142
cristian-marciuSenatorul PSD Giurgiu, Cristian Marciu, a declarat într-o recentă conferință de presă că grupul parlamentar PSD susține Programul de guvernare al formațiunii, inclusiv pe cel de dezvoltare locală.
”Fiecare primar din județul Giurgiu și-a făcut, pentru 2017 – 2018, un un program de dezvoltare a comunei respective, în funcție de priorități. Noi, reprezentanții lor în Parlamentul României, sprijinim cu ce putem, astfel încât aceste inițiative să fie îndeplinite. Programul Național de Dezvoltarea Locală (PNDL) include deja 5000 de proiecte, cu o valoare totală de 30 de miliarde de lei. Dintre acestea, circa 3000 sunt proiecte care vizează alimentări cu apă, canalizări, modernizarea străzi comunale, orășenești și drumuri județene”, a declarat Cristian Marciu.
Totodată, domnia sa a spus că a avut o confruntare în Comisia de Muncă a Senatului cu o senatoare a PNL, care ar fi atras atenția că PNDL n-ar avea ”impact social”.
Am fost nevoit să o contrazic. Eu zic că impact social mai mare decât a vedea localitățile României având apă curentă și canalizare nu cred că există… Ce e mai bine decât să vedem toate străzile din comune și din orașe asfaltate?! Ce e mai bine decât să vedem că drumurile județene sunt la nivelul cerințelor de trafic ale altor state europene?! După părerea mea, toate aceste 3000 de proiecte sunt proiecte ample, care au un mare impact social și care nu fac altceva decât să conducă la ridicarea gradului de civilizație al locuitorilor din țara noastră”, a mai precizat senatorul social-democat giurgiuvean.