În cea de a doua semifinală a play-off-ului de desemnare a Campioanei județului la fotbal, SCM Dunărea 2020 Giurgiu (foto), a întâlnit miercuri după amiază, pe Stadionul Astra din Giurgiu pe FC Malu Spart. Pe o vreme călduroasă, un teren bun, spectatori numeroși prezenți la meci, echipa din Giurgiu s-a impus cu scorul  de 2-1, golurile giurgiuvenilor fiind semnate de Matache min. 6 și Ghiță min. 52.

O partidă în care formația giurgiuveană ar fi meritat mult mai mult, mai ales după aspectul celei de-a doua reprize, în care a controlat partida și a și irosit ocazii importante la poarta adversă.

La meci a asistat și primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, care s- a bucurat de victoria celor de la Dunărea Giurgiu.

La finalul partidei, profesorul Mirel Marin, directorul și managerul clubului giurgiuvean, a declarat: „Pentru noi a fost importantă obținerea victoriei, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Urmează un meci cu un adversar bun, nu există decât un singur rezultat, trebuie să câștigăm neapărat pentru a ne menține în cursa pentru realizarea obiectivului. Băieții merită felicitați pentru atitudinea avută”. 

În urma acestei victorii, Dunărea Giurgiu, va întâlni în finala play-off-lui, sâmbătă, 11 iunie de la ora 11:00, pe stadionul Astra din Giurgiu formația, Victoria Adunații Copăceni.

Antrenorul giurgiuvean, prof. Dorian Gîrlea a început acest meci cu următorul unsprezece: Stanciu – Dumitru, Pascu,  Asan, Clinchevici- T. Constantin, A.Popescu, Matache-Florescu, Blaga, Peiu.

Au mai evoluat: Ghiţă, Bălţat, Bucă, Chiran, G. Mina.

Rezerve neutilizate: Mario Văduva, Marius Gheorghe.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)