Deși ședința Consiliului local al Municipiului Giurgiu, de marți, 23 ianuarie,   a avut  un număr de 47 de puncte pe Ordinea de zi, ele nu au constituit subiecte  de  dezbatere pentru consilierii giurgiuveni.

Un moment emoționant   l-a constituit  , încă din deschiderea ședinței, la punctul 2, depunerea  jurământului de către poeta Dunia Pălăgeanu (membru PSD) , cu ocazia preluării mandatului de consilier local.

Domnia sa a  jurat  cu mâna pe Biblie  să respecte constituția și legile țării și să facă cu bună credință tot cea ce îi va sta în putere pentru binele locuitorilor Municipiului Giurgiu.

   Un alt punct  interesant de pe Ordinea de zi (punctul nr.44), a fost cel prin  care  Primăria Giurgiu a alocat  sume consistente  Școlii  nr.7 din Municipiul Giurgiu .

 Suma de 100.000 de euro, ce  va fi folosită pentru construcția unei  scări de incendiu  și care  va rezolva astfel problemele legate de siguranța elevilor și cadrelor   didactice din această instituție și suma de  30.000 euro pentru supravegerea elevilor cu camere video.

 La acest  punct consilierul Anghelescu a avut  însă obiecțiuni, spunând : cu  acești bani îți poți construi lejer o vilă cu piscină și supravegheată video…sugerând faptul că suma alocată  este mult prea mare.

 Menționăm că restul punctelor de pe ordinea de zi a ședinței de marți, au  fost votate fără comentarii din partea consilierilor prezenți.

(Balaban Leonardo)