Secretarul general al PNL Giurgiu, Constantin Dumitru: „De 12 ani se tot bagă apă la Crevedia Mare, şi apă tot nu este!”

0
247

Constantin-Dumitru-PNLDin seria dezvăluirilor făcute de liberalii giurgiuveni cu privire la afacerile derulate de apropiaţi ai senatorului PSD, Niculae Bădălău, dezvăluiri începute odată cu acuzaţiile aduse de acesta liderului organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, în conferinţa de presă de vineri, 14 iulie, secretarul general al partidului, Constantin Dumitru, a venit cu o nouă dezvăluire. El  declara, cităm: … de 12 ani, la Crevedia Mare, firma familiei Bădălău tot…trage apa!

 În același context,  secretarul Constantin Dumitru a mai spus: Recent, la Primăria din Crevedia Mare au descins cei de la DNA, împreună cu mascaţii, şi au dus toţi angajaţii, mai puţin pe doamna primăriţă, la Bucureşti, la audieri. Cei care au fost luaţi sunt persoane care au legătură cu programele de aducţiune a apei în comună şi cu cel de modernizare drumuri, lucrări la care, din 2005, trage „tare” firma familiei Bădălău. Ştiu că de atunci, din 2005, în Crevedia se tot îngroapă conductele, şi, într-o discuţie avută chiar cu doamna primar, aceasta mi-a mărturisit că nici la ora actuală nu au apă trasă în comună”, mai spunea secretarul general al organizaţiei judeţene a PNL.

(Jurnal)