Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a vizitat astăzi, alături de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și prefectul județului Giurgiu, Aneta Matei, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde a discutat cu managerul spitalului, Dragoș Chivu și reprezentanții Secției de Terapie Intensivă.

Discuția a vizat, în principal, modul în care sunt îngrijiți pacienții, în contextul creșterii alarmante a numărului de infectări cu Covid 19.
Managerul unității spitalicești a explicat că se confruntă cu o lipsă de personal medical, în special în Secția de Terapie Intensivă.
Secretarul de stat Raed Arafat a dat asigurări că va încerca, în perioada imediat următoare să aducă personal medical pentru secția ATI a Spitalului Județean Giurgiu și, de asemenea, o unitata mobilă de terapie intensivă.

De asemenea, secretarul de stat a asigurat autoritățile giurgiuvene de tot sprijinul său pentru ca, la nivelul județului, actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții” – informează Consiliul Județean Giurgiu.