Se vor dezinfecta toate drumurile din județ. Ce soluție va fi folosită…

0
292

„La nivel de Drumuri Județene, s-a luat decizia de a fi dezinfectate cu hipoclorit. Am avut ședință cu domnul director Olteanu, căruia i-am cerut să îmi spună cam ce cantitate ar fi necesară, urmând ca de luni să căutăm să achiziționăm pentru toate drumurile și străzile. Aștept o hotărâre din partea CJSU”, anunța, în cadrul celei mai recente conferințe de presă susținute de către social-democrații giurgiuveni, președintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina.

Contactat telefonic, directorul Direcției Județene de Transport, pentru Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu, ing. Marius Olteanu a precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

Este adevărat, avem în vedere acest lucru. Totodată, fac precizarea, pentru liniștea giurgiuvenilor, că într-adevăr, vom încerca achiziționarea de hipoclorit, dar este vorba despre soluție diluată, cu diluție de 1:10 – adică, la un litru de soluție, folosim 10 litri de apă. Dar, să vedem ce va mai fi, pentru că, după cum au anunțat cei de la meteo, de luni ne asteptăm la…ninsori! Așa că probabil – și aici o spun mai în glumă, mai în serios – vom scoate utilajele de deszăpezire și soluțiile antiderapante pe drumurile județene”, a mai spus directorul DJTADJCT Giurgiu, Marius Olteanu.

(Jurnal)